időjárás 23°C Ulrik 2022. július 4.
logo

Menczer Tamás: A Momentum a magyarok helyett a román pártokat támogatja

Magyar Nemzet
2020.09.26. 11:54
Menczer Tamás: A Momentum a magyarok helyett a román pártokat támogatja

– A Momentum politikusai idegen érdekeket képviselő zsoldosok. Ez egyértelműen kiderült, hiszen Fekete-Győr András azt kérte az erdélyi magyaroktól, hogy a romániai vasárnapi választáson ne a magyarokat, ne a magyar pártot, hanem a románokat, egy román pártot támogassanak – mutatott rá a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára egy Facebook-videóban a vasárnap esedékes romániai választásokkal kapcsolatban.

https://www.facebook.com/menczer.tamas/posts/3281462915266676

Menczer Tamás hozzáfűzte: egyébként Fekete-Győr ezt korábban már megcsinálta egyszer Románia, egyszer Szlovákia vonatkozásában.

– A Momentum eladná, odadobná a külhoni magyarokat. A Momentum pontosan ugyanolyan, mint Gyurcsány Ferenc. És a Momentum, valamint Gyurcsány Ferenc eladná, odadobná az itthon élő magyarokat is. Odadobna téged is! Ne felejtsük el, akinek az egyik magyar nem fontos, annak a másik magyar sem lesz az!

– fogalmazott az államtitkár.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.