Menczer Tamás: A Momentum a magyarok helyett a román pártokat támogatja

A Momentum pontosan olyan, mint Gyurcsány Ferenc – mutatott rá az államtitkár a közelgő romániai választások kapcsán.

Magyar Nemzet
2020. 09. 26. 11:54
MENCZER Tams
Budapest, 2019. július 2. Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelõs államtitkár beszédet mond a magyar kulturális diplomáciai hálózat éves konferenciáján a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. július 2-án. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Momentum politikusai idegen érdekeket képviselő zsoldosok. Ez egyértelműen kiderült, hiszen Fekete-Győr András azt kérte az erdélyi magyaroktól, hogy a romániai vasárnapi választáson ne a magyarokat, ne a magyar pártot, hanem a románokat, egy román pártot támogassanak – mutatott rá a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára egy Facebook-videóban a vasárnap esedékes romániai választásokkal kapcsolatban.

Menczer Tamás hozzáfűzte: egyébként Fekete-Győr ezt korábban már megcsinálta egyszer Románia, egyszer Szlovákia vonatkozásában.

– A Momentum eladná, odadobná a külhoni magyarokat. A Momentum pontosan ugyanolyan, mint Gyurcsány Ferenc. És a Momentum, valamint Gyurcsány Ferenc eladná, odadobná az itthon élő magyarokat is. Odadobna téged is! Ne felejtsük el, akinek az egyik magyar nem fontos, annak a másik magyar sem lesz az!

– fogalmazott az államtitkár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.