A szólásszabadságot korlátoznák a drag-queen-ek

A drag queen-ek ellen, szólalt fel egy politikai aktivista, aki szerint káros a gyerekekre, hogy nőnek öltözött férfiak olvasnak fel meséket nekik. Két drag queen-nek azonban nem tetszett a kritika, most kártérítést követelnek a férfitól, és azt, hogy a jövőben ne szólalhasson meg a témában.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2020. 12. 08. 8:37
null
A két drag azt akarja, hogy az aktivista távolítsa el az őket sértő cikkeket az oldaláról, kérjen nyilvánosan bocsánatot, fizessen mindkettőjüknek tízezer dollárt, és a jövőben ne is beszéljen vagy nyilatkozzon egyáltalán a témával kapcsolatban Forrás: PEXELS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ausztrál politikai aktivistának, Lyle Sheltonnak most komoly vádakkal kell szembe néznie, amiért felszólalt a drag queen-ek ellen. A drag queen-ek általában nőnek beöltözött férfiak, erős sminkkel, extrém ruházattal.

A lobbista és újságíró Shelton arra mutatott rá, hogy a gyerekekre milyen káros hatással vannak a drag queen-ek. A nőimitátorok ugyanis többször rendeznek olyan eseményeket, ahol gyerekeknek olvasnak fel meséket és okítják a kicsiket az LMBTQ-ideológiára, ezt pedig sokan kifogásolják. Shelton szerint ezzel a gyerekek ártatlanságát akarják elvenni tőlük az LMBTQ-aktivisták.

A két drag queen követeli, hogy az aktivista távolítsa el az őket sértő cikkeket az oldaláról, kérjen nyilvánosan bocsánatot, fizessen mindkettőjüknek tízezer dollárt, és a jövőben ne is beszéljen vagy nyilatkozzon egyáltalán a témával kapcsolatban. A kép illusztráció.
Fotó: PEXELS

A férfi véleményével azonban nem értett egyet két drag queen, akik jogi úton bepanaszolták Sheltont és követeléseket támasztottak felé. Dwayne Hill és Johnny Valkyrie azt akarják, hogy Shelton távolítsa el az őket sértő cikkeket az oldaláról, kérjen nyilvánosan bocsánatot, fizessen mindkettőjüknek tízezer dollárt, és a jövőben ne is beszéljen vagy nyilatkozzon egyáltalán a témával kapcsolatban.

A sértett drag queen-ek szerint Shelton hamis dolgokat állított róluk, és a kijelentéseivel gyűlöletet szított, valamint helytelenül mutatta be őket.

Viszont Lyle Shelton sem maradt csöndben. Legújabb cikkében kiemelte, hogy a jelenlegi ügyben az összes ausztrál ember szabadságáról van szó, és kijelentette, hogy nem fog meghajolni az LMBTQ-közösség akarata előtt. Ez ugyanis azt jelentené, hogy feladná a szólásszabadság jogát, ami az összes ausztrál embert megillet.

Arra is rámutatott a férfi a cikkében, hogy miért is veszélyes a gyerekek befolyásolása a drag queen-eken és így az LMBTQ-ideológián keresztül. Erre egy brit felsőbíróság nemrég meghozott ítéletét hozta fel, amiben éppen azt mondták ki, hogy a 16 évnél fiatalabbak körében veszélyes a nemváltás megkezdése gyógyszerekkel, mert nincsenek tisztában a következményekkel a tinédzserek.

Shelton szerint most a szülők arra vonatkozó szabadsága forog kockán, hogy beleszóljanak a gyerekeiket érő LMBTQ-befolyásolásba. Ő pedig a véleménye szerint nem tett semmi rosszat, csupán felszólalt a trend ellen, aminek szabadnak kellene lennie mindenki számára.

Cenzúra fenyegeti az egészséges szexualitást hirdetőket

A transzneműségről és a gender ideológia veszélyeiről írt könyveket távolítottak el az egyik üzletlánc weboldaláról, magyarázatot viszont nem adtak rá.

Kőkemény cenzúra fenyegeti azokat az embereknek, akik fel mernek szólalni a normalitás jegyében gender ideológia, és transzneműség ellen. Ezt tapasztalta meg nemrég Abigail Shrier, aki arról írt könyvet, hogy a transzneműség őrülete hogyan csábítja el a gyerekeket, visszafordíthatatlan károkat okozva ezzel.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.