Donald Trump: Tízezrek özönlik el az országot

Gyűlölik a saját hazájukat, akik most hatalmon vannak Amerikában – ezt mondta Donald Trump volt elnök a Newsmax TV-nek adott interjúban.

Forrás: HÍR TV2021. 05. 30. 19:15
TRUMP, Donald
Washington, 2021. január 20. Donald Trump leköszönõ amerikai elnök újságíróknak nyilatkozik a washingtoni Fehér Házból távozóban 2021. január 20-án reggel, Joe Biden demokrata párti megválasztott amerikai elnök beiktatási ünnepségének napján. Az ünnepélyes eseményen Donald Trump nem vesz részt. Õ az elsõ elnök 1869 óta, aki nem vesz részt utódja beiktatásán. MTI/EPA/Pool/Al Drago Fotó: Al Drago
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Gyűlölik a saját hazájukat, akik most hatalmon vannak Amerikában – mondta Donald Trump volt elnök a Newsmax TV-nek adott exkluzív interjúban. A Hír TV nézői Donald Trump és Steve Cortes műsorvezető teljes beszélgetését láthatták a Globál rendhagyó adásában.

– A határ katasztrofális állapotban van. A mi határvédelmünk volt a legerősebb, de egy hónap alatt olyannyira meggyengült, hogy most tízezrek özönlik el az országot. Közülük sokan börtönből szabadult bűnözők, jó néhány országból érkezve. Még a Közel-Keltről is jönnek, mindenhonnan jönnek

– hangsúlyozta Donald Trump az interjú kezdetén.

– Az inflációval rossz dolgok történnek, változik a faanyag ára, felmegy a benzin ára is. Vegyük a benzint. Elnökségem idején kezdetben 2 dollár 87 cent volt egy gallon (1 gallon kb. 3,78 liter), ami magas árnak számított. Korábban volt már magasabb is, nekem azonban sikerült 2 dollár alá szorítanom, és végül 1 dollár 87 centre. Amikor távoztam, bőven 2 dollár alatt volt, most pedig lassan már 4 dollár. Ez durvább, mint bármely adóemelés

– jegyezte meg Donald Trump.

Azzal kapcsolatban, hogyan látja Donald Trump az Egyesült Államok jelenlegi helyzetét, a teljes exkluzív interjú megtekinthető a Hír TV Globál című műsorában:

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

A borítóképen Donald Trump volt amerikai elnök Fotó: MTI/EPA/Pool/Al Drago

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.