Így akarnak belemászni gyermekeink fejébe a liberálisok

Elég volt!

2021. 06. 26. 13:10
null
A gyermekek már egészen kis koruktól képesek értelmezni a tartalmakat Fotó: 123RF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzetközi liberálisok erőszakos támadásba lendültek a magyar gyermekvédelmi törvény kapcsán. Nap mint nap hallani, újabbnál újabb mondvacsinált kifogásokat a jogszabállyal kapcsolatban. Mindeközben a magyar törvény fontosságát és sürgető aktualitását alátámasztó események történtek az Egyesült Államokban, amelyről a végtelenül pc médiumok elfelejtettek beszámolni. Piacra dobták az Egyébként mi az a terhességmegszakítás? című könyvet, amelyet már nyolc (!) éves kortól ajánlanak olvasásra.

Carly Manes, a könyv szerzője és Mar, az illusztrátor az Australian Womens Healthnek az alábbiakat nyilatkozta:

„A jelenlegi politikai és kulturális helyzetben, amikor az abortuszt állami szinten korlátozzák, ez az új könyv különösen releváns és szembetűnő. Tudomásom szerint az Egyesült Államokban jelenleg nincsenek olyan könyvek, amelyek a kicsiket szólítják meg, és nem kifejezetten abortuszellenesek. Ez pedig azt jelenti, hogy az Egyébként mi az az abortusz? című könyv az első olyan gyermekkönyv az abortuszellátásról az Egyesült Államokban, ami szándékosan befogadó, és pontos képet nyújt” – olvasható a V4NA cikkében.

Megdöbbentő!

Ehhez nehéz mit hozzátenni. Nyolcéves gyerekeknek az abortuszt propagálni több, mint bűn, aljasság. Ráadásul teszik mindezt körmönfont módon a befogadás és a felvilágosítás jegyében. A liberálisok nagyon messzire mentek: a gyermekeink fejébe akarnak belemászni. Ezt nem hagyhatjuk, ezeket a szélsőséges kísérleteket meg kell akadályozni nagyon gyorsan.

Aki kételkedett, most ismét megbizonyosodhatott arról, hogy a magyar kormány nagyon jó és időszerű döntést hozott. Az ilyen és ehhez hasonló felháborító esetek megakadályozása miatt is szükség van a gyermekvédelmi törvényre.

El a kezekkel a gyermekeinktől!

(Borítókép: Illusztráció – Forrás: 123RF)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.