időjárás 2°C Taksony 2022. november 29.
logo

Jön a megújult The European Conservative magazin

Forrás: mandiner.hu
2021.07.20. 13:26
Jön a megújult The European Conservative magazin

Új formában jelenik meg, és kibővült honlappal nyit új fejezetet a korunk konzervatív gondolatait közvetítő The European Conservative magazin – írja online felületén a Mandiner.

Megújult a több mint tízéves múltra visszatekintő The European Conservative folyóirat és online magazin. Az első, új arculattal ellátott, nyomtatott kiadás július 23-án jelenik meg több európai országban, valamint az Egyesült Államokban és Kanadában, az átalakított, kibővült weblap pedig most élesedik.

Az ezentúl negyedévente megjelenő angol nyelvű magazin kiadója 2021-től a budapesti székhelyű European Conservative Nonprofit Kft.

A The European Conservative folyóiratot egy Hollandiában bejegyzett oktatási nonprofit szervezet, a Center for European Renewal önkéntesei hozták létre 2008-ban azzal a céllal, hogy korunk konzervatív gondolataira reflektálva dolgozza fel az Európát érintő politikai, társadalmi és kulturális témákat. A magazin 2021-től a budapesti székhelyű European Conservative Nonprofit Kft. hivatalos kiadványa.

„Az új arculattal és vizualitással arra kívánunk rámutatni, hogy a konzervatív eszmék folyamatosan fejlődő, érvényes, élő és friss gondolatok”

– hangsúlyozta Alvino-Mario Fantini, a lap főszerkesztője, a European Conservative Nonprofit Kft. társalapítója.

A folyóirat első megújult lapszámába többek között olyan elismert újságírók és szakértők írnak, mint Ryszard Legutko lengyel filozófus és EP-képviselő, Anthony Daniels brit esszéista, Marc Jongen, a Bundestag tagja, Mark Dooley ír filozófus, David Engels történész és Jonathon Van Maren kanadai író.

Fotó: Mandiner.hu

A százhúsz oldalas magazin július 23-ától lesz elérhető világszerte az újságosoknál. A kiadvány mellett a honlap is megújul, amely naponta frissül exkluzív online tartalmakkal, köztük tudósításokkal és elemzésekkel. Továbbá podcast- és videóműsorok is elérhetők lesznek a felületen, és előfizetésre is itt lesz lehetőség.

Az új kiadvány bemutatására július 22-én a Scruton kávézóban (1054 Budapest, Zoltán utca 10.) kerül sor 17 órától.

A bemutatón részt vesz:

 • Alvino-Mario Fantini, a The European Conservative főszerkesztője
 • Francesco Giubilei, a Fondazione Tatarella olasz konzervatív alapítvány elnöke
 • Jorge González-Gallarza Hernández, a madridi Fundación Civismo kutatója
 • Lánczi András, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora
 • Rod Dreher, a The American Conservative főmunkatársa
 • John O’Sullivan, a Danube Institute elnöke, a National Review Institute főmunkatársa
 • Az esemény nyitott az érdeklődők számára, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvényről további információ a bemutató Facebook-oldalán érhető el.

  Hírlevél feliratkozás
  Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.