Le Pen: Itt az ideje, hogy Európa hazafijai egyesüljenek!

„A mai megállapodással letettük egy nagyszerű szövetség alapkövét az Európai Parlamentben.”

Magyar Nemzet
2021. 07. 02. 19:42
LE PEN, Marine
Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés (RN) párt elnöke Párizsban 2021. március 22-én Fotó: Ian Langsdon Forrás: MTI/EPA/Ian Langsdon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Akkor, amikor a globalisták – akiknek Franciaországban Emmanuel Macron a fő képviselőjük – útjára indították az Európa jövőjéről szóló konferenciát, mégpedig azzal a céllal, hogy tovább erősítsék az európai intézményeket, a mai megállapodással letettük egy nagyszerű szövetség alapkövét az Európai Parlamentben

– nyilatkozta Marine Le Pen, a francia jobboldali Nemzeti Tömörülés elnöke annak kapcsán, hogy tizenhat jobboldali európai párt – közöttük a Fidesz, a lengyel Jog és Igazságosság, az olasz Liga és a spanyol Vox – vezetői közös nyilatkozatot írtak alá.

A bevándorlásellenes párt vezetője egy a Twitteren közzétett bejegyzésben hangsúlyozta: „Az Európai Unió egyre kevésbé demokratikus partok felé sodródik, ezért itt az ideje, hogy az öreg kontinens hazafijai egyesüljenek a nép és a demokrácia érdekében.

– Együtt erősebbek leszünk a föderalista zsarolással szemben

– nyomatékosította Le Pen, majd kiemelte azt is: nem fogjuk elfogadni, hogy a föderalizmus és a bürokratizmus hívei kötelező normák bevezetésével diktálják a mindennapi életünket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.