Szivárványos terepjáróval állt elő az amerikai autómárka

Pride Raptor terepjáróval rukkolt elő a Ford autógyár, állításuk szerint rengetegen kérték, hogy készítsenek egy általuk VeryGayRaptornak nevezett járgányt – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2021. 09. 01. 17:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ford nemrég bemutatta az új kék Ford Ranger Raptort, ami rengeteg pozitív hozzászólást és kommentet kapott, de volt olyan visszajelzés is, amely felkeltette a vállalat figyelmét. A Twitteren az egyik hozzászóló ugyanis nem rajongott a kék színválasztásért, és azt írta, “Szia Ford! Nos, ez egy klassz autó! De ez a kék szín nagyon meleges! Fesd inkább a kocsikat fekete arany vagy terepszínűre”.

Ez megihletett valakit, és a “homofób trollok” megállítása érdekében megtervezték a Very Gay Raptort.

A Ford Europe a Twitteren közzétett videójában bemutatta az új és továbbfejlesztett “VeryGayRaptor”-t, amelyet szivárvány és arany csillogó színezés borított. A vállalat közleményében azt írta, hogy “nagyon egyértelműen” szeretné megerősíteni a pozícióját LMBTQ+ szövetségesként, amely gátat szab a különböző gyűlöletbeszédnek.

Korábban a Ford már kidekorált szivárvány színűre egy járművet. 1998-ban a vállalat egy Ford KA-t kent szivárvány színűre, megemlékezve arról, hogy először vettek részt a kölni Pride-on.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.