időjárás 2°C Natália 2022. december 9.
logo

Egy gyerek kér engedélyt a fehérorosz katonáktól, hogy megtámadja a lengyel határőröket + videó

Forrás: V4NA Hírügynökség
2021.11.21. 18:09 2021.11.30. 15:26
Egy gyerek kér engedélyt a fehérorosz katonáktól, hogy megtámadja a lengyel határőröket + videó

Újabb videót tett közzé a lengyel Honvédelmi Minisztérium, amelyen tájékoztatásuk szerint az látható, ahogy egy bevándorló gyerek engedélyt kér a fehérorosz hatóságoktól a lengyel határőrök megtámadására – írja a V4NA Hírügynökség.

Újabb bizonyíték, hogy a fehérorosz hatóságok hogyan használják fel a migránsokat – írta bejegyzéséhez a lengyel minisztérium.

A videón látszik, ahogy egy gyerek a lengyel–fehérorosz határkerítésnél odamegy a belorusz rendőrökhöz és beszél velük. A lengyel hatóság tájékoztatása szerint a migráns gyerek engedélyt kért, hogy kővel támadhasson a lengyel tisztekre.

Ahogy arról korábban a V4NA is beszámolt, a lengyel hatóságok korábban egy olyan videót is megosztottak, melyen az látszott, hogyan kísérik a fehérorosz határőrök a lengyel határkerítéshez a migránsokat.

Máskor pedig azt mutatták be, hogy a belorusz hatóságok hogyan használják fel a hatósági járműveket arra, hogy a lengyel tiszteket elvakítsák és megzavarják.

Borítókép: Képernyőkép (Forrás: Twitter)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.