Donald Trump gépének kényszerleszállást kellett végrehajtania

Kényszerleszállást hajtott végre a Donald Trump volt amerikai elnököt szállító repülőgép a múlt hét végén az egyesült államokbeli New Orleansban, miután az egyik hajtóműve meghibásodott – közölték szerdán a politikus környezetéből.

Forrás: MTI2022. 03. 10. 8:37
TRUMP, Donald
Conroe, 2022. január 30. Donald Trump amerikai elnök beszél támogatóihoz a Texas állambeli Conroe-ban tartott nagygyûlésen 2022. január 29-én. MTI/EPA/Michael Wyke Fotó: Michael Wyke Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump szombaton repült vissza a floridai Palm Beachen lévő otthonába, miután a délkelet-louisianai városban beszédet tartott a Republikánus Párt adományozói előtt.

A repülőgép, amelyen utazott, egy Dassault Falcon 900-as típus, amely az egyik adományozóé volt, és mindössze száz kilométernyi távolságot tett meg, amikor az egyik hajtómű meghibásodott, és a pilóta úgy döntött, hogy visszafordul New Orleansba

– derült ki a The Washington Post amerikai napilapban megjelent cikkből.

Az újság szerint Trump tanácsadókkal és a védelmével megbízott rendőrökkel utazott. Néhány órával később a republikánus milliárdos felszállt egy másik repülőgépre, amely hazavitte.

Borítókép: Donald Trump amerikai elnök beszél támogatóihoz a Texas állambeli Conroe-ban tartott nagygyűlésen 2022. január 29-én. (Fotó: MTI/EPA/Michael Wyke)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.