Gál Kinga marad az európai politikánál

Lapunk érdeklődésére Gál Kinga, a Fidesz alelnöke, a nagyobbik kormánypárt európai parlamenti (EP) delegációjának elnöke elmondta: a továbbiakban is EP-képviselőként folytatja a munkáját.

Munkatársunktól
2022. 04. 05. 16:04
GÁL Kinga;
Budapest, 2020. október 29. Gál Kinga fideszes európai parlamenti képviselõ, miután átvette a NOE-díjat a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) belvárosi központjában tartott ünnepségen 2020. október 29-én. A NOE-díjat a családokért, kiemelten a nagycsaládokért végzett rendkívüli, áldozatos munkájáért Gál Kinga fideszes és Hölvényi György KDNP-s európai parlamenti képviselõk vehették át. MTI/Mohai Balázs Fotó: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is európai parlamenti képviselőként folytatja munkáját Gál Kinga, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke – tudta meg a Magyar Nemzet. A kérdés azután merült fel, hogy a Fidesz alelnöke a nagyobbik kormánypárt országos listáján az 5. helyet foglalja el, de 

az EP-képviselő az európai politizálás mellett döntött, azaz Brüsszelben folytatja a magyar emberek képviseletét.

Gál Kinga 2021 januárjában lett a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke, 2004 óta európai parlamenti képviselő, 2021 novemberétől pedig a Fidesz alelnöke.

Borítókép: Gál Kinga,  a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.