Matteo Salvinivel is találkozott Orbán Viktor Rómában

Olaszország és Magyarország nemzetközi helyzete és kapcsolatai állnak a tárgyalás középpontjában.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 04. 21. 14:55
ORBÁN Viktor; SALVINI, Matteo
Orbán Viktor Rómában Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Matteo Salvinivel, az olasz Liga párt vezetőjével is tárgyal Rómában Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az erről szóló olasz sajtóhíreket. A tárgyalás középpontjában Olaszország és Magyarország nemzetközi helyzete és kapcsolatai állnak, különös tekintettel a gazdaságra és a beruházásokra – írták olasz lapok a Ligára hivatkozva.

Hozzátették: Salvini számára ez egy alkalom arra is, hogy személyesen gratuláljon Orbán Viktornak a választási győzelméhez, és kifejezze a római és a budapesti kormányzat közötti barátság és együttműködés érzéseit.

 

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és az olasz Liga párt vezetője, Matteo Salvini találkozója a Római Magyar Akadémián 2022. április 21-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.