Kiraboltak egy Chanel üzletet Párizsban, több millió eurós a kár + videó

Fényes nappal raboltak ki fegyveresek egy párizsi üzletet, majd motorral menekültek el a helyszínről. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős – írja a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2022. 05. 07. 11:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fegyveres rablás történt Párizs belvárosában csütörtök délután a Rue de la Paix nevű utcában, a Place Vendôme közelében, az opera tőszomszédságában, az akcióról felvétel is készült.

A videón látszik, amint négy személy motorra pattan, úgy menekülnek el a helyszínről. Sajtóértesülések szerint nem történt személyi sérülés, Clément Lanot szabadúszó újságíró úgy tudja, hogy a rablók mintegy kétmillió euró értékű holmit zsákmányoltak a Chanel óra- és ékszerboltból. A szemtanúk elmondása alapján a rablóknál fegyver volt, többen gépkarabélyt véltek látni náluk.

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre és körbezárták a területet, a sajtónak nyilatkozó hölgy elmondása alapján négy, bukósisakot viselő motoros érkezett negyed négy körül az üzlet elé, három fegyveres bement a boltba, ahol megfenyegették az eladókat és a biztonsági őröket, majd arra kérték őket, hogy adják át nekik az ékszereket, ezt követően pedig sietősen távoztak, az egész akció kevesebb mint öt percig tartott.

Borítókép: A kirabolt üzlet (Fotó: V4NA Hírügynökség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.