időjárás -1°C Ferenc , Olívia 2023. december 3.
logo

Ijesztő felvételek Ukrajna valóságáról

Forrás: Twitter
2022.06.17. 06:58 2022.06.17. 16:16
Ijesztő felvételek Ukrajna valóságáról

Volodimir Zelenszkij: A mai nap valóban történelmi nap – Ukrajna egyszerre négy hatalmas európai állam támogatását érezte. És különösen az Európai Unióhoz való közeledésünk támogatását.

Emmanuel Macron francia elnök közzétett egy videót a közösségi médiában, melyben kifejtette, amíg szükséges, amíg a béke vissza nem áll a szabad és független Ukrajnába, elkötelezettek maradnak. A bejegyzésből az is kiderül, hogy Franciaország humanitárius, gazdasági és katonai támogatást nyújt Ukrajnának.

Két nő énekel biztatásképp a frontvonalban. A bejegyzés úgy fogalmaz, Putyin soha nem fogja legyőzni és rabszolgává tenni az ukrán népet, ahogy azt tervezte. Hazájuk és az egész világ szabadságáért, jövőjéért küzdenek az ukránok.

A posztoló állítása szerint egy alacsonyan repülő orosz támadóhelikoptert lőttek le ma az ukrán erők:

A bejegyzés szerzője bemutatja az általa vélt igazságot egy Ukrajnában élő amerikai szemével:

Egy közeli robbanás ijesztő pillanatai:

Borítókép: Az átéltekről beszél egy nő a kelet-ukrajnai Luhanszki területen fekvő Liszicsanszk ellen végrehajtott orosz légitámadás után, 2022. június 16-án (Fotó: MTI/AP/Efrem Lukackij)

Háború Ukrajnában

Bolgár szakértő: Zelenszkij egyre idegesebb

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.