Ijesztő felvételek Ukrajna valóságáról

Videó-összefoglaló a szomorú igazságról egy Ukrajnában élő amerikai szemével.

Forrás: Twitter2022. 06. 17. 6:58
null
Liszicsanszk, 2022. június 16. Az átéltekrõl beszél egy nõ a kelet-ukrajnai Luhanszki területen fekvõ Liszicsanszk ellen végrehajtott orosz légitámadás után, 2022. június 16-án. MTI/AP/Efrem Lukackij Fotó: Efrem Lukackij
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Volodimir Zelenszkij: A mai nap valóban történelmi nap – Ukrajna egyszerre négy hatalmas európai állam támogatását érezte. És különösen az Európai Unióhoz való közeledésünk támogatását.

Emmanuel Macron francia elnök közzétett egy videót a közösségi médiában, melyben kifejtette, amíg szükséges, amíg a béke vissza nem áll a szabad és független Ukrajnába, elkötelezettek maradnak. A bejegyzésből az is kiderül, hogy Franciaország humanitárius, gazdasági és katonai támogatást nyújt Ukrajnának.

Két nő énekel biztatásképp a frontvonalban. A bejegyzés úgy fogalmaz, Putyin soha nem fogja legyőzni és rabszolgává tenni az ukrán népet, ahogy azt tervezte. Hazájuk és az egész világ szabadságáért, jövőjéért küzdenek az ukránok.

A posztoló állítása szerint egy alacsonyan repülő orosz támadóhelikoptert lőttek le ma az ukrán erők:

A bejegyzés szerzője bemutatja az általa vélt igazságot egy Ukrajnában élő amerikai szemével:

Egy közeli robbanás ijesztő pillanatai:

Borítókép: Az átéltekről beszél egy nő a kelet-ukrajnai Luhanszki területen fekvő Liszicsanszk ellen végrehajtott orosz légitámadás után, 2022. június 16-án (Fotó: MTI/AP/Efrem Lukackij)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.