Eleonóra 2024. február 21.
logo

Lerobbant Orbán Viktorék motorcsónakja Visnél

Forrás: Mandiner.hu
2022.08.08. 12:45 2022.08.08. 14:06
Lerobbant Orbán Viktorék motorcsónakja Visnél

Egy horvát újságíró szerint lerobbant Orbán Viktor motorcsónakja az Adrián, és ezt követően neki kellett partra vinnie a miniszterelnököt a feleségével és a biztonsági őrével együtt – olvasható a Mandiner.hu cikkében.

Horvátországban tölti vakációját Orbán Viktor. A nyaralás azonban váratlan fordulatot hozott: a kormányfő csónakja a Slobodna Dalmacija szerint nem messze Vistől lerobbant, a csónakból pedig a lap egykori munkatársa, Boris Vrkic mentette ki őt és feleségét. 

Vrkić a Slobodnának azt mondta, a csónakban Orbánon és feleségén kívül egy testőr is ült.

Az újságíró elmondása szerint egy éttermet is ajánlott a miniszterelnöknek, az étteremben viszont fogalmuk sem volt róla, kiknek szolgálták fel az Adria gyümölcseit: csupán utólag értesültek arról, hogy a magyar miniszterelnök volt a vendégük, a Jutarnji cikke alapján pedig igencsak meglepődtek rajta.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök előadást tart a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.