Különleges túlélőkre bukkantak a törökországi földrengések romjai alatt + videó

Három héttel a szörnyű tragédia után, csodával határos módon találtak két túlélőt is.

Magyar Nemzet
2023. 03. 02. 14:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Antakya város mellett, a romok alól egy kutya került elő kedden. Éppen a környéket derítették fel a mentőcsapatok, hogy menedéket építsenek a ház nélkül maradt túlélők számára. Amikor a romok alól érkező nyüszítő hangokra figyeltek fel – írja a New York Post. A mentőcsapatok azonnal megkezdték a mentést, 

a huskyt végül másfél óra alatt szabadították ki, aki 23 nap után találkozott újra gazdájával.

A kutya miután enni és inni kapott, kezelésre szállították. A több napos éhezés miatt ugyan legyengült és rémült volt, de alapvetően egészséges. 

Nagytestű négylábúra is bukkantak: előkerült egy ló

Adiyaman városában egy lovat mentettek meg – számolt be az Independent.  Az állat 21 napot töltött a romok alatt. A helyi tisztviselők által megosztott felvételen látható, ahogy a mentőalakulatok kiszabadítják a lovat, amely egy kis segítség után saját lábán mászott ki a romok közül.

Borítókép: Felvétel a megmentett kutyáról (Fotó: OdaTV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.