Kari Lake: Belefáradtam Joe Bidenbe, aki háborúba sodor minket + videó

Az Egyesült Államok lehetséges alelnökjelöltje is beszéd mond a májusi CPAC Hungary konferencián.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Facebook2023. 04. 20. 15:23
LAKE, Kari;
Scottdale, 2022. november 9. Kari Lake arizonai republikánus kormányzójelölt támogatóihoz beszél Scottdale-ben 2022. november 8-án, a félidõs kongresszusi és helyi választások estéjén. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Alapjogokért Központ legújabb videójában Kari Lake arizonai kormányzójelölt látható, akinek jó esélye van arra, hogy Donald Trump alelnökjelöltje legyen majd 2024-ben.

Kari Lake úgy fogalmazott, hogy belefáradt Joe Bidenbe, aki háborúba sodor minket. 

Hozzátette:

Belefáradtam a politikusokba, akiknek nincs problémájuk azzal, hogy 200 milliárd dollárt küldenek Ukrajnába, hogy elkezdjék a III. világháborút

– emelte ki a politikus.

A lehetséges alelnökjelöltet érdemes lesz majd figyelni a május 4-én és 5-én megrendezésre kerülő CPAC Hungary konferencián. Az Alapjogokért Központ főszónoknak Orbán Viktor miniszterelnököt kérte fel, de az eseményen számos konzervatív politikus, újságíró és influenszer is részt vesz.

Szánthó Miklós a lapunknak adott interjúban úgy fogalmazott, hogy „a CPAC-nek az az egyik kiemelt célja, hogy megvalósítsuk a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összemozgását. Ebben pedig Magyarország az erőmű és egyben hídzóna is, mely összeköti a konzervatív világokat.”

Borítókép: Kari Lake arizonai republikánus kormányzójelölt támogatóihoz beszél Scottdale-ben 2022. november 8-án, a félidős kongresszusi és helyi választások estéjén (Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.