„Isten áldja Magyarországot!” – Kemény üzenetet küldött a lengyel miniszterhelyettes + videó

Janusz Kowalski lengyel agrár- és vidékfejlesztési miniszterhelyettes: az EU-ban a korrupció, a zsarolás és a túlárazás mindennapossá vált.

Munkatársunktól
Forrás: Alapjogokért központ2023. 05. 14. 11:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A CPAC Hungaryra küldött videóüzenetében Janusz Kowalski annak a véleményének adott hangot, hogy az Európai Unió nagyon megváltozott ahhoz képest, amilyen EU-hoz a lengyelek és a magyarok 19 évvel ezelőtt csatlakoztak. 

 

A budapesti CPAC-re küldött videóüzenetében úgy fogalmazott, „a korrupció, a zsarolás, és a túlárazás mindennapossá vált”, és szerinte Lengyelországot olyan, moralizáló bürokraták zsarolják, akik mindenben kiszolgálják Berlin érdekeit. 

De „nem fogjuk megadni magunkat a zsarolásnak, ezért kiállok egy erős Lengyelország és egy erős Magyarország mellett”, mondta a lengyel agrárium helyettes vezetője.

Isten önökkel van! Isten áldja Magyarországot!

– üzente a lengyel politikus.

 

Borítókép: Janusz Kowalski (Forrás: YouTube/Alapjogokért Központ)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.