Alapjogokért Központ: Nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér a globalistákkal szemben

A konferencia beteljesítette az „együtt erő vagyunk” ígéretét.

Magyar Nemzet
2023. 05. 08. 15:31
20220519 Budapest Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum fotó: Havran Zoltán (HZ) Magyar Nemzet képen: Orbán Viktor miniszterelnök, az esemény főszónoka Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Alapjogokért Központ által szervezett CPAC Hungaryn pártpolitikai hovatartozásokat felülíró és kontinenseken átívelő koalíció jött létre az Isten, haza, család értékegysége mellett – írja hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében az Alapjogokért Központ. A magyar jobboldal, az amerikai konzervatívok, valamint európai szövetségeseink részvételével lezajlott konferencia beteljesítette az „együtt erő vagyunk” ígéretét. Magyar szervezésben nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér, a szuverenisták szövetsége a globalista hálózatokkal szemben – mert csak együtt van erőnk a békéhez – olvasható a bejegyzésben. 

A központ bejegyzésében azt írta, több mint 400 külföldi vendéggel május 4–5-én megrendezett második CPAC Hungary valóban Magyarországra vonzotta azokat az egész világról, akik számára fontosak civilizációnk zsidó-keresztény kulturális alapjai, a nemzeti büszkeség és a gyermekek védelme, Mexikóvárostól Tokióig. A legfontosabb európai pártcsaládok vezetőinek, a legnagyobb francia, portugál, észt jobboldali pártok elnökeinek, a grúz miniszterelnöknek vagy a korábbi cseh miniszterelnök, a legnépszerűbb cseh párt, az ANO elnökének, Andrej Babisnak, amerikai és európai minisztereknek, képviselőknek Budapestre áramlásával olyan centrális politikai erőtér látszik kialakulni nemzetközi szinten – a magyar jobboldal szervezésében –, amely együttes erővel tud kiállni a szuverenitásért a globalista elitek és ideológiák ellen. 

Ezt erősítette az USA 45. elnöke, Donald Trump videóüzenete is, aki szintén a marxista globalistákkal szembeni összefogást szorgalmazott.

Borítókép: CPAC 2023 (Fotó: Havran Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.