Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Óra közben késelte meg tanárát egy bukaresti diák

A román fővárosban található „Ion Creangă” Főiskola egyik tanárát megkéselte egyik diákja az óra elején.

MAGYAR NEMZET
Forrás: VG.HU2023. 04. 05. 15:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bukaresti Fővárosi Rendőr-főkapitányság bejelentette, hogy 12 óra 40 perc körül a 112-es segélyhívón riasztották a rendőrséget, jelezve, hogy az egyik oktatási intézményben egy tanárnőt késsel bántalmazott az egyik diák – közölte a Hotnews.ro.

„A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és azonosították az érintetteket, a késelést elkövető diákot a rendőrség őrizetbe vette. A szakorvosi ellátás érdekében a mentők is kivonultak a helyszínre” – közölte a bukaresti Fővárosi Rendőrkapitányság.

Igazságügyi források arról tájékoztatták a HotNews.ro portált, hogy az eset a bukaresti „Ion Creangă” Nemzeti Főiskolán történt. Eszerint egy 16 éves tanuló a japánóra elején látszólag ok nélkül megszúrta a tanárát egy késsel. A fiú, akivel korábban nem voltak gondok, nem tudott magyarázatot adni tettére.

A 16 éves elkövetőt kihallgatta a rendőrség a gyilkossági szolgálattól. Kiderült, hogy a tanuló a diáktársai szerint korábban visszahúzódó volt.

A News.ro által idézett orvosi források szerint a megtámadott tanár állapota stabil, eszméleténél van és együttműködő. A tanárnő szerencsére csak felületi sebet szenvedett, amelyet összevarrtak és az nem igényel kórházi kezelést.

A VG cikke Óraadás közben késelte meg főiskolai tanárát egy bukaresti diák címen érhető el.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.