időjárás 18°C Jusztina 2023. szeptember 26.
logo

Valaki kirabolt egy játéktermet és hét órára széfbe zárta az ott dolgozó nőt

Magyar Nemzet
Forrás: Bors
2023.04.08. 21:53 2023.04.08. 21:59
Valaki kirabolt egy játéktermet és hét órára széfbe zárta az ott dolgozó nőt

Valószínűleg egész életében nem vert olyan sűrűn egy, a szlovákiai Bazinban élő nő szíve, mint amikor kirabolták a játéktermet, ahol dolgozott – számolt be az esetről egy szlovák lap, a cikket pedig a Bors szemlézte. 

A szlovák rendőrség tájékoztatása szerint nagyjából hajnali három óra körül a nő pár percre elhagyta a termet, majd amikor elindult vissza, egy maszkos férfi elkapta és megfenyegette, hogy fegyvert fog használni, ha nem kap pénzt a nőtől.

Sok választás tehát nem maradt, a nő elvezette a férfit a széfekhez, a rabló pedig elpakolta a zsákmányt, majd bezárta a széfbe a játékterem alkalmazottját, és a nő autójával távozott a helyszínről. A megrémisztett alkalmazott csaknem hét órát volt a széfterembe zárva, amíg meg nem érkezett a váltótársa, hogy kiszabadítsa a rabságból. Az ellopott autót Modrán találták meg, a rablónak pedig egyelőre se híre, se hamva.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.