Valaki kirabolt egy játéktermet és hét órára széfbe zárta az ott dolgozó nőt

Így is meg lehet gazdagodni, más kérdés, hogy érdemes-e.

Magyar Nemzet
Forrás: Bors2023. 04. 08. 21:53
The,Croupier,Holds,A,Roulette,Ball,In,A,Casino,In
1423266245 Fotó: Studio Romantic
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valószínűleg egész életében nem vert olyan sűrűn egy, a szlovákiai Bazinban élő nő szíve, mint amikor kirabolták a játéktermet, ahol dolgozott – számolt be az esetről egy szlovák lap, a cikket pedig a Bors szemlézte. 

A szlovák rendőrség tájékoztatása szerint nagyjából hajnali három óra körül a nő pár percre elhagyta a termet, majd amikor elindult vissza, egy maszkos férfi elkapta és megfenyegette, hogy fegyvert fog használni, ha nem kap pénzt a nőtől.

Sok választás tehát nem maradt, a nő elvezette a férfit a széfekhez, a rabló pedig elpakolta a zsákmányt, majd bezárta a széfbe a játékterem alkalmazottját, és a nő autójával távozott a helyszínről. A megrémisztett alkalmazott csaknem hét órát volt a széfterembe zárva, amíg meg nem érkezett a váltótársa, hogy kiszabadítsa a rabságból. Az ellopott autót Modrán találták meg, a rablónak pedig egyelőre se híre, se hamva.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.