Agyonverte és elásta az anyját egy ilosvai férfi + videó

Az áldozat holtteste még egy napig hevert a házában a gyilkosság után.

Magyar Nemzet
Forrás: UA-Reporter2023. 05. 27. 14:59
Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In, illusztráció, rendőrség, rendőrautó, villogó
Fotó: ChiccoDodiFC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nő fordult az ilosvai rendőrséghez, miután eltűnt a hatvanhárom éves édesanyja. Amíg külföldön tartózkodott, megszakadt a kapcsolata az anyjával. A falubeliek sem látták az asszonyt, aki a harminchét éves fiával együtt lakott.

A bűnügyi rendőrség megkezdte a nő felkutatását. Az összegyűjtött bizonyítékok arra utaltak, hogy a fiának köze lehetett az eltűnéséhez. Kiderült, hogy február közepén a férfi ittas állapotban olyan súlyosan bántalmazta az édesanyját, hogy belehalt a sérüléseibe.

Az áldozat holtteste még egy napig hevert a házban. Másnap a férfi elásta a tetemet a fészerben.

A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették és vizsgálati fogságba helyezték. Édesanyja szándékos meggyilkolása miatt akár tizenöt év szabadságvesztésre is ítélhetik – írja az UA-Reporter.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.