Így tették nevetségessé a CIA-t

Csattanós választ küldtek.

Magyar Nemzet
2023. 05. 19. 21:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány napja jelent meg a CIA toborzóvideója, amit önmagában sem lehet komolyan venni, és amiben életük legnagyobb döntése előtt álló embereket mutatnak be. A filmből kiderül, hogy ezek a szereplők olyan oroszok, akik éppen a legnagyobb hazaárulásra készülnek.

A videó nem maradt csattanós és arcpirító válasz nélkül. A már megszűnt KGB nevében tettek közzé egy paródiavideót a YouTube-on, amelyben a készítők néhány amerikai és orosz sztereotípiával operálnak. Az áltoborzó kisfilmben érzékelhető, hogy az eredeti, amerikai videó nevetségessé tételén túl nincs különösebb célja.

Borítókép: A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) Virginia állambeli főhadiszállásának aulája 2008. augusztus 14-én (Fotó: Saul Loeb/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.