időjárás 17°C Malvin 2023. október 1.
logo

A közösségi média legújabb áldozata csak harmincnégy éves volt

Magyar Nemzet
Forrás: Mirror
2023.05.29. 12:17 2023.05.29. 14:56
 A közösségi média legújabb áldozata csak harmincnégy éves volt

Élőben közvetítette a halálos kihívást május 16-án a közösségi média sztárja, Sanqiange (valódi nevén Vang Moufeng). Nem élte túl, és állítólag a családja találta meg őt holtan – írja a Mirror

A népszerű influenszer – akit Sanqiange és Brother Three Thousand néven is ismertek a TikTok-on és az Instagramon – mindössze harmincnégy éves volt. A tartalomkészítőt, valódi nevén Wang Moufenget állítólag tizenkét órával a produkció után holtan találták meg. Holttestét a családja fedezte fel a videót követő reggelen, amelyben a hírhedten erős italt, a pajcsiut fogyasztotta, amelynek alkoholtartalma harminc és hatvan százalék között van.

A TikTok kínai változatán, a Douyinon filmezte magát, amint egy másik influencerrel egy versenyen vesz részt. A kihívást május 16-án élőben közvetítette több ezer követőjének.

A Shangyou News beszámolója szerint Sanqiangeor egy PK nevű online kihívásban vett részt, amelynek keretében influenszerek küzdenek meg azért, hogy ajándékokat és jutalmakat nyerjenek a nézőktől. A vesztesnek büntetéseket kell teljesítenie, és ebben az esetben a büntetés vélhetően a pajcsiu fogyasztása volt. A videó, amely vírusként terjedt a kínai közösségi médiában, amelyen az influenszer részt vett a kihívásban, már nem elérhető.

Egy Csao nevű barátja elmondta a Shangyou Newsnak: 

Nem tudom, mennyit fogyasztott, mielőtt rákapcsolódtam. De a videó második részében láttam, hogy három üveggel végzett, mielőtt belekezdett volna egy negyedikbe.

„A PK-játékok hajnali egy óra körül értek véget, és mire a családja rátalált, már nem élt, még csak esélye sem volt a sürgősségi ellátásra.”
Csao „tisztességes és egyenes” emberként jellemezte barátját, és elmondta, hogy rendszeresen osztott meg videókat magáról, amelyeken hasonló piás kihívásokban vesz részt.

Egy másik élő streamelő, akit Grandpa Mingnek hívnak, szintén beszélt barátjáról. Ő a Strait Timesnak mondta: „Összesen négy kört játszott PK-n. Az első körben (megivott) egyet. A második körben kettőt ivott, plusz még három Red Bull energiaitalt. A harmadik fordulóban nem veszített. A negyedik fordulóban (megivott) négyet, ami összesen hét (pajcsiu) és három Red Bull.” 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.