Lajos herceg ordított az embereknek a koronázási ünnepségen, most már azt is tudni, hogy mi baja volt

Szájról olvasó szakértő oldotta meg az újabb rejtélyt.

Magyar Nemzet
Forrás: TikTok2023. 05. 12. 12:51
null
Britain's Prince Louis of Wales yawns as he arrives at Westminster Abbey in central London on May 6, 2023, ahead of the coronations of Britain's King Charles III and Britain's Camilla, Queen Consort. The set-piece coronation is the first in Britain in 70 years, and only the second in history to be televised. Charles will be the 40th reigning monarch to be crowned at the central London church since King William I in 1066. Outside the UK, he is also king of 14 other Commonwealth countries, including Australia, Canada and New Zealand. Camilla, his second wife, will be crowned queen alongside him, and be known as Queen Camilla after the ceremony. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó néhány rejtély fűződik a koronázási ünnepséghez, most egy újabbat sikerült megfejteni, nevezetesen hogy Lajos herceg miért és mit kiabált a koronázási hintóból az embereknek. 

Korábban azt is sokan találgatták, hogy mit mondhatott III. Károly a feleségének, Kamillának, miután kiléptek a Buckingham-palota erkélyére. Akkor jól láthatóan Károly a feleségéhez, Kamillához fordult, és úgy tűnt, hogy tréfásan megjegyzést tesz, azonban kiderült, Károly király egy kissé aggodalmas megjegyzést tett Kamilla királynének. 

A királyi beszélgetéseket, amelyek akkor történtek, amikor a királyi család lenézett a palota előtt összegyűlt emberekre, azóta megfejtették. Miután a király Kamilla királynéval az oldalán felbukkant, figyelmeztette feleségét, hogy legyen óvatos. Ezt mondta: „Nem megyek túl közel, nehogy a tűzoltóknak kelljen beszaladniuk, hogy megmentsenek.”

Azóta aztán azt is sikerült megfejteni, hogy Lajos herceg mit kiabált az embereknek, amikor a hintóban ült. A fiú nem teljesen értette, hogy mi ez a nagy felhajtás, és ezt most egy szájról olvasó szakértőnek köszönhetően tudhatjuk. 

– Ti meg miért kiabáltok? Minek visítotok? – pontosan ez a két mondat hangzott el a herceg szájából. 

Mindezt az alábbi videóból lehet tudni. 

Borítókép: Lajos herceg ásít (Fotó: AFP/Odd Andersen)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.