Porvihar okozott halálos tömegszerencsétlenséget egy amerikai főúton + videók

Több mint hetven autó ütközött össze.

Magyar Nemzet
2023. 05. 02. 7:16
null
A San Mateo County sheriff deputy stands at the scene of a shooting on highway 92 in Half Moon Bay, California on January 23, 2023. - An Asian farm worker was in custody January 23, 2023 after seven of his colleagues were killed in front of children at sites in California, days after a mass shooter killed 11 people at a Lunar New Year celebration near Los Angeles. The latest bloodshed to hit Asian Americans in California occurred at two farms around Half Moon Bay, a coastal community near San Francisco. (Photo by Susana BATES / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legalább hat ember meghalt, amikor egy porvihar miatt több mint hetven jármű karambolozott az amerikai Illinois középső részén egy főútvonalon. A balesetek az Interstate 55-ös autópálya mentén történtek az állam fővárosától délre, miután a frissen szántott földekről származó por elborította az autópályát – közölte a rendőrség.

A rendőrség szerint a körülmények rendkívül megnehezítik azt is, hogy azonosítsák az áldozatokat. A hallottak mellett nagyon sok a sérült, 37 embert pedig kórházba szállítottak, a sérülések mértéke a könnyűtől az életveszélyesig terjed. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: AFP/Susana Bates)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.