időjárás 27°C Mihály 2023. szeptember 29.
logo

Újabb dróntámadás érhette Oroszországot - videóval

Magyar Nemzet
2023.05.04. 09:49 2023.05.04. 09:52
Újabb dróntámadás érhette Oroszországot - videóval

A dróntámadás következtében kigyulladtak az olajtermékeket tartalmazó tartályok a Krasznodari területen lévő Ilja olajfinomítóban – közölte Venyamin Kondratyijev, a régió vezetője.
 

A helyszínen dolgoznak a rendkívüli helyzetek minisztériumának és a járás vezetőjének alkalmazottai is. Az előzetes információk szerint nincsenek sérültek, a falu lakói sincsenek veszélyben. A tüzet 400 négyzetméteres területen sikerült megfékezni, majd eloltani.

Szerda reggel kigyulladt egy olajtermékeket tartalmazó tartály a Taman vidéki településhez tartozó Volna faluban is. A tűz kiterjedése 1,2 ezer négyzetméter volt, oka pedig a vizsgálóbizottság szerint egy drón lezuhanása volt. A tüzet estére eloltották.

Borítókép: Kigyulladt egy üzemanyagtartály Szevasztopolban az Oroszország által annektált Krím félsziget déli részén (Forrás: MTI/EPA/Szevasztopol kormányzójának Telegram-fiókja)

Háború Ukrajnában

Robert C. Castel: A Nyugat benézte az ukrajnai háborút + videó

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.