Ballagáson tört ki lövöldözés az Egyesült Államokban

Hét embert lőttek le a Virginia állambeli Richmondban helyi idő szerint kedden.

Magyar Nemzet
Forrás: The Independent2023. 06. 07. 6:40
null
Richmond, 2023. június 7. Rendõrautó zárja le a Virginia Nemzetközösségi Egyetemhez (VCU) vezetõ utat, miután lövöldözés történt az egyetem területén, Richmondban 2023. június 6-án. A fegyveres támadás következtében egy 18 éves diák és egy 36 éves férfi életét vesztette, öten megsebesültek. A rendõrök a 19 éves elkövetõt õrizetbe vették. MTI/AP/Hilary Powell Fotó: Hilary Powell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fegyveres támadás következtében egy 18 éves diák és egy 36 éves férfi életét vesztette, öten megsebesültek. A sebesültek között gyerekek is vannak. A lövések elől menekülők közül is többen megsérültek, írja a The Independent hírportál. A rendőrök a 19 éves elkövetőt őrizetbe vették. 

– Itt gyerekek érintettek. Ez a ballagásuk napja. A kérdés, ami most eszembe jut, az, hogy vajon semmi sem szent többé? − adott hangot döbbenetének Levar Stoney, Richmond polgármestere. 

Borítókép: Rendőrautó zárja le az utat, miután lövöldözés történt Richmondban 2023. június 6-án (Fotó: MTI/AP/Hilary Powell)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.