Már nem Bernard Arnault a világ leggazdagabb embere

Bernard Arnault decemberben taszította le Elon Muskot a képzeletbeli trónról, most újabb változás történt.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo2023. 06. 01. 18:04
SpaceX owner and Tesla CEO Elon Musk poses as he arrives on the red carpet for the Axel Springer Awards ceremony, in Berlin, on December 1, 2020. (Photo by Britta Pedersen / POOL / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bloomberg adatai azt mutatják, hogy Elon Musk visszaszerezte az első helyet a képzeletbeli dobogón.

A Tesla vezetőjének vagyona idén valamivel több mint negyvenszázalékos gyarapodást könyvelt el, elérve a 192 milliárd dollárt.

A vagyongyarapodás elsősorban annak köszönhető, hogy a Tesla részvényárfolyama körülbelül 24 százalékkal emelkedett a múlt hónapban.

Decemberben még Bernard Arnault előzte Muskot, amikor a Tesla igazgatója felvásárolta a Twittert. A Tesla részvénye 1,38 százalékot emelkedett szerdán, és 203,93 dolláron zárt. A vállalat árfolyama novemberben 167,87 dollárra esett, részben azért, mert a befektetők elkezdtek megszabadulni a részvényektől a Twitter-üzlet után.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.