Megint meghalt a nő, aki a temetésén dörömbölt a koporsóban, hogy szabadítsák ki, mert mégsem halt meg

A családja azt remélte, hogy Bella felépül.

Magyar Nemzet
Forrás: Daily Star2023. 06. 19. 14:15
Religion,,Death,And,Dolor,-,Funeral,And,Cemetery;,Funeral,With koporsó, temetés
87196501 Fotó: Kzenon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 76 éves Bella Montoyát halottnak nyilvánították agyvérzés gyanújával, így tehát a család megszervezte a nő temetését, azonban a búcsúztatáson kiderült, hogy Bella még él, ugyanis a résztvevők dörömbölést hallottak a koporsóból, és amikor kinyitották, látták, hogy a nő nem halott. Korábban az esetről a Magyar Nemzet is beszámolt.

Akkor újra kórházba szállították, ugyanoda, ahol korábban halottnak nyilvánították. A családja azt remélte, hogy Bella felépül, azonban a Daily Star most arról ír, hogy az ecuadori egészségügyi szolgálat közleményében megint halottnak nyilvánította az asszonyt.

Az AFP hírügynökségnek a nő fia akkor azt mondta: „Apránként felfogom, mi történt. Most már csak azért imádkozom, hogy édesanyám helyre jöjjön. Életben akarom tudni, azt akarom, hogy mellettem legyen.” 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.