Túlélte, de el kellett altatni a medvét, aki a brassói plázában kalandozott

Balul sült el a kijutási kísérlet.

Magyar Nemzet
Forrás: Maszol2023. 06. 05. 17:28
A,Brown,Bear,In,The,Forest.,Big,Brown,Bear.,Bear, medve, kilövés, illusztráció, barna medve
270172469 Fotó: Canon Boy
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

El kellett altatni hétfőn reggel egy medvét, mert súlyosan megsérült, miután lezuhant egy bevásárlóközpont parkolójának első emeletéről Brassóban – adta hírül a Maszol.

A polgármesteri hivatal közölése szerint a medve bement az AFI Mall parkolójába, és miután felmászott az első emeletre, talált egy erkélyt, ahonnan feltehetően megpróbált kijutni, de ehelyett lezuhant. Azt írják, a sérülés ellenére az állat képes volt métereken át vonszolni magát, így kijutott az utcára, ahol a befogták. 

„Sérüléseire való tekintettel az elaltatásáról döntöttek. Attól a pillanattól kezdve, hogy belépett a bevásárlóközpont parkolójába, egészen a befogásáig, figyelemmel kísérték, nem jelentett semmilyen veszélyt a brassóiakra" – tájékoztatott az esetről a városháza.  

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shuttertock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.