Brutális gyilkosság Belgrádban − kiskorú volt a támadó

Az emberölés kiskorú gyanúsítottja késsel támadt az iskola közelében ülő felnőtt férfiakra.

Magyar Nemzet
2023. 07. 03. 11:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A feltételezések szerint egy 17 éves fiú gyilkolt vasárnap éjszaka Belgrádban. A szerb rendőrség őrizetbe vette a kiskorú L. S.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy éjfél körül kést rántott, s rátámadt a 31 éves M. A.-ra és B. D.-re. M. A. négy késszúrást kapott, s belehalt a sérüléseibe, míg pár évvel fiatalabb társa súlyos állapotban van. Őt kórházban kezelik. A bűncselekménnyel gyanúsított elkövetőt a belügyi szervek intenzív hajtóvadászat után kapták el − tudósít a Kurir szerb napilap.

A helyi sajtó értesülései szerint a mostani sértettek korábban bántalmazták a 17 éves fiút, s ő már egy ideje bosszút forralt, csak a megfelelő pillanatot várta, hogy azt megtehesse. A bűncselekmény egy iskola közelében történt, de nem az oktatási intézmény udvarában.

Beszámolók szerint a három fiatal férfi egy padon ült, amikor a közelükbe lépett a támadó

Ezután a feltételezett elkövető rövid dulakodást, szóváltást és veszekedést követően egy éles tárggyal rátámadt a fiatalokra, majd egyiküket halálra szúrta, másikukat megsebesítette. B. D.-nek a hasát és a karját érték a vágások, míg a harmadik fiatal férfi sérülések nélkül megúszta a történéseket.

A gyanúsítottat a belgrádi felső bíróság fiatalkorúak bűneivel fogalkozó bírája elé állítják – áll a rendőrség közleményében.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Szerb rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.