Eltűnt egy férfi az ungvári bányatóban

A keresésbe a helyi búvárokat is bevonták.

Magyar Nemzet
Forrás: Mukacsevó2023. 07. 06. 15:41
null
Budapest, 2019. június 26. A Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárai dunai gyakorló merülést végeznek a Margitszigetnél 2019. június 26-án. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ukrán katasztrófaelhárítási szolgálat Kárpátalja megyei központjának tájékoztatása szerint szerda este negyed kilenc körül kapott bejelentést a mentőszolgálat, hogy egy ismeretlen férfi beugrott az ungvári bányatóba, és nem került elő.

A szolgálatok este fél tizenegy után a sötétedés miatt felhagytak az eltűnt személy keresésével, aki feltehetően életét vesztette a vízben. 

A holttestet nem találták meg.

A búvárok másnap reggel folytatták a kutatást, de még nem jártak sikerrel. A keresésbe az ungvári búvárok is bekapcsolódtak.

Az áldozat személyazonosságát sem tudták még megállapítani – írja a Mukacsevó oldal.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.