Négy évvel eltűnése után jelentkezett a montanai rendőrségen egy tinédzser

Épségben jelentkezett egy csaknem négy évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt arizonai  tinédzser a montanai rendőrségen – közölte az arizonai Glendale város rendőrsége.

Magyar Nemzet
2023. 07. 27. 11:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint Glendale-ben, Phoenix egyik külvárosában eltűnt, jelenleg 18 éves Alicia Navarro egymagában tűnt fel a héten egy Arizona államtól több mint 1600 kilométerre fekvő montanai kisvárosban, mintegy 64 kilométerre a kanadai határtól, ahol besétált a helyi rendőrőrsre, ahol igazolta személyazonosságát.

Jose Santiago rendőrségi szóvivő sajtótájékoztatóján elmondta: 

Aliciát nem tartják fogva, szabadon távozhat bárhová, nem gyanúsítják semmivel. 

A lány „minden jel szerint biztonságban van, minden jel szerint egészséges, és minden jel szerint boldog” – fogalmazott.

Alicia Navarro 2019. szeptemberi eltűnését követően nagyszabású keresést indítottak a hatóságok, amelybe a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is bekapcsolódott. Az elmúlt négy évben évek során a rendőrség több ezer, a lány hollétére vonatkozó fülest kapott.

Alicia édesanyja, Jessica Nunez korábban felvetette, hogy magasan funkcionáló autista lányát esetleg elcsábította valaki, akivel az interneten ismerkedett meg. Üzenetet is hátrahagyott szüleinek, amelyen az állt: 

„Elszöktem. Visszajövök, esküszöm. Esküszöm, hogy sajnálom.”

Nunez és lányának „érzelmileg megrendítő” találkozását követően az anya azt mondta, hogy nem tud részletekkel szolgálni arról, hogy lánya kivel és hogyan töltötte az eltűnése óta eltelt éveket.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.