Ön látta már a Wagner-vezért alsógatyában? + fotó

A kép feltehetően június 12-én született, valahol Fehéroroszországban. 

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2023. 07. 14. 21:33
PRIGOZSIN, Jevgenyij
Szentpétervár, 2023. június 25. Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport nevû orosz zsoldoshadsereg vezetõje helikopterrel érkezik Szentpétervárra 2023. június 25-én. Prigozsin az este folyamán visszarendelte embereit, akik, mint mondta, 200 kilométerre közelítették meg Moszkvát. A Wagner június 24-ére virradóra ellenõrzése alá vonta Rosztov-na-Donut azt követõen, hogy a csoport alapítója a magánhadsereg táborai elleni csapással vádolta az orosz védelmi minisztériumot. MTI/AP Fotó: -
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdekes felvételt osztott meg Prigozsinról pénteken Twitter-oldalán a NEXTA. A képen a Wagner-vezér alsógatyában, egy tábori ágyon ülve integet – szúrta ki a mandiner.hu. A kép feltehetően június 12-én született, valahol Fehéroroszországban. 

Borítókép: Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport nevű orosz zsoldoshadsereg vezetője helikopterrel érkezik Szentpétervárra 2023. június 25-én (Fotó: MTI/AP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.