Hatéves testvérét erőszakolta meg, videóra vette, végül felfüggesztettel megúszta

Szexológiai kezelésre küldték, ami állítólag csökkenti a libidót.

Magyar Nemzet
Forrás: Új Szó2023. 08. 24. 16:21
Man's,Hand,Holding,A,Woman,Hand,For,Rape,And,Sexual szexuális erőszak, erőszak
1240921960 Fotó: Tinnakorn jorruang
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szexuálisan bántalmazta hatéves húgát Eperjesen egy férfi, amit videón is megörökített – adta hírül az Új Szó. Összesen több mint húsz videó készült a rendőrség szerint. 

A vádlott három év börtönbüntetést kapott, amelyet öt évre felfüggesztettek, továbbá a bíróság védői szexológiai kezelésre kötelezte a férfit. 

A bíróság szexuális visszaélésben, gyermekpornográfia előállításában, valamint annak birtoklásában mondta ki bűnösnek a fiatalt.

„Egy olyan kezelést alkalmaznak, amely visszaszorítja a tesztoszteronszintet és a libidót, ez pedig védelmet jelent a férfi és környezete számára” – magyarázta Danica Caisová szexológus. Azt is írják, hogy az ambuláns kezelés addig tart, ameddig a férfi állapota ezt megkívánja. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.