Justin Trudeau és felesége tizennyolc év után elváltak

Egy Instagram-bejegyzésből az is kiderült, hogy mit kértek a sajtótól.

Magyar Nemzet
Forrás: FoxNews2023. 08. 02. 20:38
TRUDEAU, Justin; Gregoire, Sophie
Montreal, 2021. szeptember 21. Justin Trudeau kanadai miniszterelnök felesége, Sophie Gregoire társaságában a Kanadai Liberális Párt támogatóival ünnepel Montrealban 2021. szeptember 20-án, az elõrehozott parlamenti választások estéjén. Az Elections Canada választási portál szerint a kormányfõ pártja az abszolút többségi választórendszer alapján 157 választókerületben vezet, és ezzel megelõzte az ellenzéki Kanadai Konzervatív Pártot. MTI/EPA/ERIC BOLTE Fotó: ERIC BOLTE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau szerdán jelentette be, hogy feleségével, Sophie-val elválnak. Az Instagramon posztolt róla, mint írja „Sophie és én sok komoly és mély beszélgetés után úgy döntöttünk, hogy válunk”.

„Mint eddig is, továbbra is szoros család maradunk, mély szeretettel és tisztelettel egymás iránt, és mindaz iránt, amit felépítettünk és építeni fogunk” − folytatta. A gyermekeik jólétéért azt kérik a sajtótól, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.

A pár 2003-ban ismerkedett össze, 2004-ben eljegyezték egymást, majd 2005. május 28-án össze is házasodtak. Három gyermekük született. 

A miniszterelnöki iroda már ki is adott egy közleményt, miszerint az 51 éves Trudeau és a 48 éves Sophie már alá is írták a papírokat, így a válás hivatalos. 

Borítókép: Justin Trudeau kanadai miniszterelnök volt felesége, Sophie Gregoire társaságában (Fotó: MTI/EPA/Eric Bolte)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.