Megvalósulhat a milliárdosok ketrecharca

Mark Zuckerberg a felesége engedélye nélkül egy hatalmas küzdőteret állított fel a kertjében.

Gábor Márton
2023. 08. 06. 22:22
null
(COMBO/FILES) This combination of file photographs created on June 22, 2023 shows SpaceX, Twitter and electric car maker Tesla CEO Elon Musk during his visit at the Vivatech technology startups and innovation fair at the Porte de Versailles exhibition center in Paris on June 16, 2023 (R) and Facebook founder Mark Zuckerberg testifying before the House Financial Services Committee in the Rayburn House Office Building in Washington, DC on October 23, 2019. Tech titans Zuckerberg and Musk are in a fierce business rivalry that has spilt over into a playground spat, with the two men offering to fight each other in a cage. (Photo by Mandel NGAN and Alain JOCARD / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Facebook alapítója a lehetséges harc előtt eggyel magasabb szintre emelte MMA-edzéseit a saját ketrec felállításával, amivel a sportolási lehetőségei bővítése mellett a feleségét is alaposan felmérgesítette.

A Meta-vezér az Instagramon osztott meg szöveges üzenetet arról, amint beszámol feleségének a kertben történő ketrec felállításáról. A felesége azonban nem rajongott az ötletért, és válaszként leírta, hogy már két éve dolgozik a füvön. 

Zuckerberg maga is szenvedélyes UFC-rajongó, és az elmúlt hónapok pletykái alapján nemsokára összecsaphat a Twitter tulajdonosával Elon Muskkal egy hatalmas celebmilliárdos-meccsen.

A Facebook alapítója a gyakorló ketrecről szóló üzenet mellett egy szavazást is megosztott, amelyben arról kérdezte a követőit, hogy megtartsa-e a ketrecet, vagy inkább mentse meg a füvet? 

Zuckerberg korábban a UFC sztárjaival, Alexander Volkanovskival és Israel Adesanyával edzett. Most pedig a váltósúlyú harcost és brazil jui-jitsu mesterét, Gilbert Burns hívta meg magához egy edzésre.

Mindeközben a potenciális rivális, Elon Musk a visszavonult legendával, Georges St-Pierre-rel edz.

A milliárdosok összecsapását Dana White, a UFC főnöke is támogatja, egy interjú során azt mondta, hogy 

Ez lenne a világtörténelem legnagyobb küzdelme, nagyobb, mint bármi, amit valaha is vívtak. Megdöntene minden pay-per-view rekordot.

Arról, hogy mennyire valószínű, hogy a küzdelem megtörténik, White azt mondta, hogy Zuckerberg nagyon komolyan veszi a találkozót. 

Borítókép: Elon Musk és Mark Zuckerberg. (Fotó: Mandel NGAN and Alain JOCARD / AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.