Nagyot harapott a tigris a részeg román férfi lábába, aki a kórház után mehet a bíróságra

Élesfogú tigris – Részeg román férfi: 1:0.

Magyar Nemzet
Forrás: Maszol2023. 08. 30. 17:07
Siberian,Tiger,(panthera,Tigris)
1260247891 Fotó: uzuri
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Büntetőeljárás indult a 46 éves férfi ellen, miután megharapta egy tigris a Vaslui megyei barladi állatkertben – adta hírül a Maszol.ro. A férfi ugyanis ittasan felmászott az állat ketrecére, majd meg akarta rúgni. A tigrisnek nem kellett sok, gyorsan elkapta a férfi lábát, karmait a bokájába mélyesztette, és lábon harapta.

A Vaslui Megyei Rendőrfelügyelőség képviselőit értesítették az esetről, már nyomoznak az ügyben, úgy tudni, gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak büntetőeljárást a 46 éves férfi ellen, aki egy másik felnőtt és egy kiskorú társaságában látogatta meg az állatkertet.

Miután a nagymacska elkapta a lábát, a látogatónak sikerült kiszabadítania magát, a szemtanúk is siettek, hogy segítsenek neki, majd a barladi városi kórházba szállították. A mentőszolgálat közlése szerint nyílt bokatörése van.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.