Nem akármilyen interjút készített Budapesten Tucker Carlson + videó

Nem akármilyen interjút készített Tucker Carlson: az egyik legnépszerűbb amerikai jobboldali véleményvezér Alekszandar Vucsics szerb elnököt kapta mikrofonvégre, mégpedig Budapesten.

Magyar Nemzet
2023. 08. 21. 10:01
Tucker Carlson amerikai konzervatív politikai véleményformáló, a Fox News hírcsatorna korábbi műsorvezetője. (Fotó: Twitter)
Tucker Carlson amerikai konzervatív politikai véleményformáló, a Fox News hírcsatorna korábbi műsorvezetője. (Fotó: Twitter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a teljes interjút egyelőre nem tette közzé Tucker Carlson, egy rövid betekintést már kaphattunk az igen érdekesnek ígérkező beszélgetésbe, amelyet a népszerű jobboldali véleményvezér Alekszandar Vucsics szerb elnökkel készített Budapesten.

Az amerikai televíziós személyiség úgy véli, a szerb államfő véleményét már csak azért is érdemes meghallgatni, mert 

egy olyan ország vezetője, amelyet 1999-ben bombázott a NATO, így egyedi perspektívával rendelkezik az Ukrajnában zajló eseményekkel kapcsolatban.

Tucker Carlson összefoglalója szerint a szerb elnök elmondta, hogy az európai gazdaságot szétzúzta az ukrajnai háború, és az Északi Áramlat ellen elkövetett szabotázsakció, amely mögött közvetve vagy közvetlenül az amerikaiak állhatnak, 

gyakorlatilag egy NATO-tagország támadása egy másik NATO-tagország ellen.

A véleményvezér szerint hatalmi átrendeződés zajlik a világban, Európa problémáiból mindenki profitál, például Kína, az Öböl-menti államok és Törökország is, azonban úgy tűnik, a nyugati vezetők ezzel nincsenek tisztában.

 

Borítókép: Tucker Carlson amerikai konzervatív politikai véleményformáló, a Fox News hírcsatorna korábbi műsorvezetője. (Fotó: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.