Így issza húzóra a sört az osztrák kancellár + videó

Karl Nehammer kormányfő a 61. alkalommal megrendezett Altausseer Kirtag fesztiválon mutatta be, ő egy igazi osztrák.

2023. 09. 12. 8:35
Karl Nehammer osztrák kancellár sajtótájékoztatót tart. (Forrás: pampam / Twitter)
Karl Nehammer osztrák kancellár sajtótájékoztatót tart. (Forrás: pampam / Twitter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számos kézfogás, és több vendéggel folytatott rövid beszélgetést követően Karl Nehammer osztrák kancellár felpattant a színpadra a stájerországi Altaussee településén 61. alkalommal megrendezett Altausseer Kirtag fesztiválon, és húzóra megivott egy korsó sört.

A politikus láthatóan mindenféle megerőltetés nélkül itta meg a nedűt, amelyet a körülötte lévők ünnepeltek.

A videóra vett „szomjoltó kísérletet” sok kommentelő is örömmel fogadta, mondván „ilyennek kell lennie egy osztrák férfinak, akinek nincs sör a kezében, az nem normális”.

A politikus a videó alatt főképp pozitív megjegyzéseket kapott, noha néhányan megjegyzik, hogy ennél nagyobb korsóval is megihatott volna.

Úgy tűnik, az európai politikusoktól nem áll távol az egy mozdulattal kiürített söröspohár kísérlete, a nyáron a Toulouse rögbicsapat győzelmét követően Emmanuel Macron francia államfő a csapat öltözőjében itta ki a sörösüvege tartalmát.

Borítókép: Karl Nehammer osztrák kancellár (Forrás: pampam / Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.