Putyin segített a tolmácsgéppel bajlódó dél-szudáni elnöknek + videó

Salva Kiir Mayardit nagyon szerette volna, hogy sikerüljön működésre bírnia a tolmácsgépet, de nem sikerült neki.

2023. 09. 29. 16:51
PUTYIN, Vlagyimir
Vlagyivosztok, 2023. szeptember 12. Vlagyimir Putyin orosz elnök pódiumbeszélgetésen vesz részt a vlagyivosztoki Keleti Gazdasági Fórum második napján, 2023. szeptember 12-én. MTI/AP/Roszkongressz Alapítvány/Vjacseszlav Viktorov Fotó: Vjacseszlav Viktorov
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Salva Kiir Mayardit, a dél-szudáni elnök legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy egy illusztris autópálya-átadás során nem bírta tovább és a himnusz alatt elengedett és összevizelte magát.

Most pedig Vlagyimir Putyinnal találkozott a cowboykalapos államférfi, ahol láthatóan nem tudta a tolmácsgépet kezelni. Percek teltek el azzal, hogy próbálta valahogy működésre bírni az eszközt, de nem sikerült neki. 

Egy ponton az orosz államfő is mutatta neki, hogyan kell a füle mögé helyezni a készüléket, de sehogy nem ment. Végül, jött egy segítő, aki gyorsan helyre tette az eszközt és elkezdődhetett a beszélgetés.

Borítókép: Vlagyimir Putyin orosz elnök (Fotó: MTI/AP/Roszkongressz Alapítvány/Vjacseszlav Viktorov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.