„A férfi az férfi, a nő pedig nő” − Odaszúrt a transzlobbinak a brit kormányfő + videó

Beszédében elmondta, hogy megfélemlítik az embereket, akik ezután elhiszik, bármilyen neműek lehetnek.

2023. 10. 05. 8:05
SUNAK, Rishi
London, 2023. június 21. Rishi Sunak brit miniszterelnök beszédet mond az Ukrajna újjáépítésérõl szóló kétnapos nemzetközi konferencia megnyitóján Londonban 2023. június 21-én. MTI/EPA pool/Andy Rain Fotó: Andy Rain
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rishi Sunak brit miniszterelnök kemény döntéshozónak és a változások emberének mutatta be magát egy szerdai konferencián. Ugyanezen beszédében több témát is érintett, ami szerinte fontos és meghatározó lehet. Kitért többet között a transzlobbira is.

Hatalmas tapsot kapott a párttársaitól, amikor a genderkérdés jött fel. Mint mondta, gyakorlatilag megfélemlíti a transzlobbi az embereket, és az erőszakos üzenet által elhiszik, hogy bármilyen neműek lehetnek. 

A férfi az férfi, a nő pedig nő. Ez a józan ész

 − mondta.

Majd kritikával illette az iskolai oktatást, ahol teret engednek ennek a lobbinak és beszélt a nemrég bejelentett tervezetről is, amiben arról van szó, hogy a transz nőket kitiltják a női kórházi dolgozók osztályairól.

 

Borítókép: Rishi Sunak brit miniszterelnök. (Fotó: MTI/EPA pool/Andy Rain)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.