Elárasztották a közösségi médiát a Matthew Perryre emlékező videók

Barátai, színésztársai, tisztelői és rajongói videók ezreivel árasztották el a közösségi médiát a mindössze 54 évesen elhunyt kanadai-amerikai színészre. Matthew Perryre emlékezve a posztokból csak úgy árad a fájdalom és a döbbenet.

2023. 10. 30. 8:13
null
(FILES) Actor Matthew Perry attends the ABC Disney summer TCA press tour at the Beverly Hilton in Beverly Hills on August 1, 2010. Matthew Perry, one of the stars of smash hit TV sitcom "Friends," has been found dead at his home, US media reported Saturday October 28. He was 54. Law enforcement sources told the Los Angeles Times that Perry was found unresponsive in a hot tub at his Los Angeles home. The LA Times and TMZ, which first reported the news, both said there were no signs of foul play, citing anonymous sources. (Photo by Chris Delmas / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Matthew Perry kanadai-amerikai színészt, akit az egész világ a Jóbarátok című televíziós sorozat Chandler Bingjeként ismert, szombaton találták holtan. A mindössze 54 esztendős színész halála nem csak kollégáit rázta meg, de rajongóit is világszerte. A közösségi médiában százával tűnnek fel a Perryre emlékező posztok.

Akadt rajongó, aki egyszerűen csak a szarkazmus királyának nevezte.

Voltak, akik a sorozatbeli jellegzetes pillanataival emlékeztek a színészre.

Más a Jóbarátok ikonikus főcímével búcsúzott kedvencétől.

A sorozatben Chandler édesanyját játszó Morgan Fairchild ezt írta:

Megszakad a szívem a „fiam”, Matthew Perry korai halála miatt. Egy ilyen zseniális fiatal színész elvesztése sokkoló. Szeretettel és részvétet küldök a barátainak és a családjának, különösen az apjának, John Bennett Perrynek, akivel együtt dolgoztam a Flamingo Road és a Falcon Crest című filmekben.

 

Paget Brewster színésznő, aki a Jóbarátok negyedik évadában játszott együtt Perryvel, így búcsúzott:

Nagyon szomorúan hallottam MatthewPerry haláláról. Kedves volt hozzám a Jóbarátokban és minden alkalommal, amikor láttam őt az évtizedek után. Kérem olvassák el a könyvét. Ez volt az ő öröksége, hogy segítsen. Bár nem fog békében nyugodni... Már túlságosan lefoglalja, hogy mindenkit megnevettessen odafent.

Az író-producer Mark E. Reilly Perry jellegzetes mosolyát idézte meg emlékező posztjában.

Matthew Perryről még a kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau is megemlékezett.

Borítókép: Matthew Perry kanadai-amerikai színész (Fotó: Chris Delmas / AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.