Ha Izrael és Magyarország elesik, akkor mi lesz Európával? + videó

A kérdést a knesszet szóvivője tette fel.

Forrás: HírTV2023. 10. 11. 14:59
null
Milánó, 2023. október 10. A palesztinok mellett tüntetõ emberek Milánóban 2023. október 10-én. A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet október 7-én többfrontos támadást indított Izrael ellen, mintegy 900 izraeli életét vesztette, a Hamász elleni izraeli válaszcsapások halálos áldozatainak száma a Gázai övezetben 700-hoz közelít. MTI/AP/Luca Bruno Fotó: Luca Bruno
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha Izrael és Magyarország elesik, akkor mi lesz Európával? – tette fel a kérdést a Hír TV Napi Aktuális című műsorában a knesszet szóvivője. Maayan Samun, aki a Pro-Izrael konferenciára érkezett Magyarországra, elítélte a nyugati országokban zajló palesztinok melletti demonstrációkat. Hozzátette, nem az iszlámmal van a baj, hanem a szélsőséges iszlámmal, és mindenkinek el kell dönteni, az életet vagy a terrort választja.

A műsort itt megtekinthetik:

 

Borítókép: A palesztinok mellett tüntető emberek Milánóban 2023. október 10-én (Fotó: MTI/AP/Luca Bruno)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.