Magyar apától születhetett Sharon Stone gyermeke, a férfi pokollá teszi a színésznő életét

Az utolsó Boros által írt üzenetet október 15-én kapta meg Stone.

Forrás: Mandiner2023. 10. 21. 21:20
STONE, Sharon
Cannes, 2022. május 25. Sharon Stone amerikai színésznõ az Elvis címû film bemutatóján a 75. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. május 25-én. Az Elvis Presley életérõl szóló zenés filmet az ausztrál Baz Luhrmann rendezte. MTI/EPA POOL/Clemens Bilan Fotó: Clemens Bilan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pokollá vált Sharon Stone élete az elmúlt két évben, amióta a színésznő szerint egy Londonban élő magyar exkatona, Boros Sándor zaklatja és fenyegeti őt. Az Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznőt állítólag napról napra zaklatja és próbál a közelébe férkőzni a férfi, aki szerint a múltban viszonyt folytattak – írta meg a Daily Mail információt cikkében a Mandiner. 

A Mandiner úgy tudja, 

Boros Sándornak a saját állítása szerint évtizedekkel ezelőtt viszonya volt Sharon Stone-nal, melyből egy közös fiú, Jason született.

Bizonyítéka nincs a katonának, aki ennek ellenére rettegésben tartja a színésznőt és családját. 

Az utolsó Boros által írt üzenetet október 15-én kapta meg Stone, melyben a férfi részletesen leírta, hogyan próbálta felkutatni a lakcímüket, még a színésznő családtagjaihoz is fordult. A színésznő magánnyomozója szerint

a katonai múlttal rendelkező Boros könyörtelen és kitartó.

Sharon Stone tehát rettegésben él, mióta Boros Sándor elkezdte őket üldözni. A Boros Sándorral kapcsolatos ügyben a hatóságok is nyomozást indítottak.

Borítókép: Sharon Stone (Fotó: MTI/EPA Pool/Clemens Bilan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.