A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A lövés, ami egy drón végzete + videó

Az Igla hordozható légvédelmi rendszer kezelői egy pillanat alatt tesznek ártalmatlanná repülőt, helikoptert vagy akár pilóta nélküli repülőt, drónt is.

2023. 11. 28. 13:48
Igla orosz légvédelmi rendszer
forrás: orosz védelmi minisztérium
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Csendes-óceáni Flotta tengerészgyalogos dandárjának légvédelmi tüzérei az Igla rendszerrel több tucatnyi légitámadást vertek már vissza az Orosz Védelmi Minisztérium állítása szerint. 

Úgy tűnik, hogy az orosz–ukrán háború jó „reklámnak” bizonyult az Igla egyszemélyes légvédelmi rendszernek, korábban a vg.hu írt arról, hogy az Igla rendszerből India is nagyobb mennyiséget vásárolt.

Borítókép: Képkocka az Orosz Védelmi Minisztérium videójából, amint egy katona az egyszemélyes eszközt a vállára veszi és kilövi a rakétát (Forrás: Orosz Védelmi Minisztérium)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.