Totálkárosra törte egy halott kamionos a magyar mentőcsapat kisbuszát + fotók

Hátulról is beléjük szaladtak.

Forrás: Bors2023. 11. 13. 10:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frontálisan tarolta le a magyar mentőkutyások autóját egy spanyol kamion, majd egy másik hátulról is beléjük szaladt – adta hírül a Bors Online. A portálnak a Kutyák Határok Nélkül vezetője, Leczki Sarolta azt mondta, biztos benne, hogy fentről vigyáztak rájuk, mert

kolléganőjével és a velük utazó nyolc négylábúval túlélték a balesetet.

Beszélt arról is: az első gondolata az volt, hogy mi lesz a velük utazó kutyákkal.

Fotó: Bors Online/Leczki Sarolta

Valószínűleg a karma dolgozott, ugyanis a mentőkutyások már rengeteg életet megmentettek korábban. Ezúttal egy ötnapos párizsi romgyakorlat után tartottak hazafelé kolléganőjével és a nyolc ebbel, amikor frontálisan beléjük szaladt egy kamion.

Fotó: Bors Online/Leczki Sarolta

– Láttam, hogy nincs menekvés, a kamion rászaladt a szalagkorlátra, az volt a szerencse, hogy vagy kétszáz méteren letarolta, és már kicsit lelassulva csapódott belénk. De még szinte a becsapódás pillanatában a mögöttünk érkező olasz kamion hátulról szaladt belénk, hiába próbált meg mindent a sofőrje, csak nekünk ütközve tudott megállni. Oltári szerencsénk van! – fogalmazott a lapnak Sarolta, aki beszámolt arról is, hogy valószínűleg a biztonsági öv mentette meg az életüket.

Fotó: Bors Online/Leczki Sarolta

– A mi életünket többek közt a biztonsági öv, a kutyákét pedig az mentette meg, hogy boxban utaztak. A balesetet okozó kamion sofőrje rosszul lett vezetés közben, sőt már a becsapódás előtt meghalhatott – részletezte. Hozzáfűzte, hogy az autójuk viszont totálkáros, ezért szükségük lenne adományra a további működéshez.

Fotó: Bors Online/Leczki Sarolta

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Bors Online/Leczki Sarolta)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.