Megkéselték a börtönben a George Floyd meggyilkolása miatt elítélt rendőrt

A férfit kórházba szállították, stabilizálták az állapotát.

Forrás: FoxNews2023. 11. 25. 13:29
börtön, fegyház, rácsok, büntetés Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egykori minneapolis rendőrt, Derek Chauvint, akit George Floyd meggyilkolásáért ítéltek el, egy másik rab megkéselte a szövetségi börtönben. A börtön tájékoztatása szerint az eset pénteken fél egy körül történt, mint írták, a börtönőrök gyorsan megfékezték az incidenst és életmentő beavatkozást hajtottak végre Chavuinon − írja a FoxNews.

A börtönhivatal tájékoztatása szerint a rabot a helyi kórházba szállították további kivizsgálás és kezelés céljából.

Chauvint 21 év szövetségi börtönbüntetésre ítélték szövetségi polgárjogi vádak miatt, és 22,5 év börtönbüntetést másodfokú gyilkosság vádjával. A börtönidőt egyidejűleg tölti le. Chauvin ügyvédje, Eric Nelson tavaly azt kérte a bíróságtól, hogy ügyfelét tartsák távol a többi rabtól.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.