Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Elképesztő sebességgel száguldó vonat orrában rejtőztek el a migránsok + videó

Az illegális bevándorlók bármit megtesznek, hogy Nyugat-Európába jussanak.

2023. 11. 20. 11:20
Forrás: Forrás: Wikipedia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Illegális és egyáltalán nem biztonságos utat választott néhány migráns, hogy bejusson Olaszországból Franciaországba. Az illegális bevándorlók egy TGV-vonat (Train à Grande Vitesse, nagysebességű vonat) orrában próbáltak meg elbújni, annak érdekében, hogy észrevétlenül és illegálisan tudják átlépni az olasz–francia határt.

Ezek a vonatok akár 250 km/óra sebességgel is képesek haladni, ez pedig kifejezetten veszélyessé teszi az illegális bevándorlók tervét.

Franciaországban amúgy is hatalmas gond az illegális bevándorlás, amit most már a franciák a saját bőrükön is tapasztalnak. Nem véletlen, hogy egy friss közvéleménykutatás eredményei szerint már kétharmaduk sokallja az Európán kívülről az országba érkező bevándorlók számát. 

Borítókép: Nagysebességű vonat (Forrás: Wikipedia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.