Zelenszkij nyomdafestéket nem tűrő módon ment neki Putyinnak + videó

Az ukrán elnök az NBC News amerikai hírcsatornának adott interjút.

2023. 11. 06. 7:41
ZELENSZKIJ, Volodimir
Brüsszel, 2023. október 11. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nyilatkozik a sajtó képviselõinek, amint megérkezik a NATO-tagállamok védelmi minisztereinek kétnapos tancskozására Brüsszelben 2023. október 11-én. MTI/EPA/Olivier Matthys Fotó: Olivier Matthys
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem vagyunk hajlandók odaadni a szabadságunkat Putyinnak, ennek a kib…szott terroristának! – fakadt ki Volodimir Zelenszkij az NBC News amerikai hírcsatornának adott interjújában, amit a Mandiner szúrt ki. Az ukrán elnök hozzátette: ez az, amiért harcolnak. 

Zelenszkij az interjúban arról is beszélt, hogy bár tele van energiával, erősnek érzi magát, nem akar élete végéig harcolni. 

Az ukrán államfő emellett még a harctéri és fekete-tengeri helyzetről, az ukrán békeformuláról is nyilatkozott az NBC Newsnak, valamint kifejtette, hogy Kijev miért nem hajlandó tárgyalni a terroristákkal.

 

Borítókép: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nyilatkozik a sajtó képviselõinek, amint megérkezik a NATO-tagállamok védelmi minisztereinek kétnapos brüsszeli tanácskozására 2023. október 11-én (Fotó: MTI/EPA/Olivier Matthys)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.